Bouwheer:
privé

Situering:
Handelslaan 13 Edingen

Auteur:
Jan Thiers

Interventie:
Volledige opdracht
incl. stabilteit & technieken

Budget:
– excl BTW

Surface:
 m²

Fase:
2006

toonzaal met burelen

Autonome toonzaal: (gerealiseerd voor en verbonden met de bestaande stapelplaats)

De toonzaal kan enkel worden bezocht op uitnodiging (discretie werd gevraagd). De toegang tot het gebouw gebeurt door middel van een numerieke code. Er is dus geen permanente aanwezigheid.
De toonzaal bevindt zich op de eerste verdieping. Ze is naar binnen gekeerd rondom een patio die voor een natuurlijke belichting van de producten zorgt.
De visite gebeurt circulair rond de patio. Vanuit de toonzaal is geen rechtstreeks zicht naar buiten toe, de producten krijgen alle aandacht.
Op de tweede verdieping bevindt zich de vergaderruimte met bureau, keuken en sanitair. Deze heeft een panoramisch zicht over de velden en het centrum van Edingen (richt zich wel naar buiten
Onder het gebouw wordt geparkeerd en kunnen de producten onmiddellijk vanuit het magazijn worden ingeladen
In een volgende fase is de mogelijkheid voorzien om op het gelijkvloers een receptie en uitbreiding van de burelen te voorzien (cfr. isometrie)

Binnen- en buitenzijde van het gebouw zijn volledig met industriële materialen opgetrokken.